• +420 775 265 937 (Viber)
  • vakancecz@kaseacz.cz

Шукаєте роботу?

Зателефонуйте нам


+420 775 265 937 (Viber)

+420 722 309 526 (Viber)

Шукаєте роботу?

Про нас

Хто ми

Ми  є чеськa рекрутинговa компанія з працевлаштування KASEA CZ. Пріоритетом нашої компанії є пошук роботи для Вас в Чехії – легально, з перевіреним і надійним роботодавцем на підставі договору, який чітко визначає наступні умови:

  • Оплата за надання послуг з пошуку і підбору вакансій не стягується;
  • Консультація щодо повного візового процесу безкоштовна;
  • Підтверджується реєстрація дати і часу подачі документів в Посольство Чеської Республіки;
  • Надається послуга з підготовки повного пакету документів для подачі в Посольство Чеської Республіки;
  • За надання візових послуг в KASEA CZ стягується плата в розмірі 3000 крон.

Комісія стягується тільки в разі успішного узгодження після проходження співбесіди між сторонами трудових відносин – працівником і роботодавцем. Працівник здійснює гарантовану оплату за надання послуг КАSЕА CZ для збору та оформлення пакету документів, призначення дати і часу подачі заяви на робочу візу або трудову карту в Посольство Чеської Республіки; Послуги після вашого приїзду і легалізації в Чехії надаються безкоштовно.

Чеська рекрутингова компанія KASEA CZ пропонує не тільки пошук вакансій, але і повну підтримку аж до укладення трудового договору з роботодавцем. Ми працюємо виключно в правовому полі Чехії і пропонуємо тільки легальне працевлаштування. Крім офіційного працевлаштування в Чехії, ми надаємо Вам повну візову підтримку. Наші візові фахівці полегшать процес отримання дозволу на в’їзд і роботу в Чехії.

Як ми можемо вам допомогти

Ми організуємо для вас оформлення всіх документів, щоб ви могли якомога швидше переїхати в Чехію. Ми надамо вам офіційне працевлаштування в галузі, яка відповідає вашим побажанням, знанням та професійним навичкам. У Чехії дуже цінуються фахівці з кулінарії, будівельного профілю, водії, автоінженери, фахівці з робочих професій, токарi, зварювальники, електрики, майстри у виробництві та інші. Для нас важливо надати вам довгострокову роботу і підписати трудовий договір з роботодавцем. Ми професіонали в області працевлаштування і в сфері оформлення різних видів віз – без зайвих затримок ми відкриємо для вас короткострокову візу, а також довгострокову візу (трудову карту з метою працевлаштування та отримання посвідки на проживання) з терміном дії один або кілька років з подальшим продовженням. Наша робота не закінчується оформленням віз. Ми можемо надати Вам легальне перебування в Чехії, надати житло з боку роботодавця, допомогти вам пройти повну легалізацію. Ми супроводжуємо вас в поліцію для іноземців для реєстрації, супроводжуємо на курс з охорони праці та безпеки, консультуємо з практичного життя та підтримуємо наших клієнтів протягом усього періоду роботи та проживання в Чехії.

Пропозиції працевлаштування

Наш веб-сайт регулярно оновлює пропозиції  працевлаштування від чеських роботодавців, які шукають працівників для легальних та довгострокових трудових відносин. Якщо з зазначеного переліку ваканcій ви не знайшли нічого підходящого для себе, не засмучуйтесь!  Будь ласка, заповніть форму / анкету (тут). Як тільки у нас з’явиться відповідна і зручна для Вас вакансія, ми негайно зв’яжемося з Вами! Ми проконсультуємо і допоможемо вам у підготовці та проходженні співбесіди.

Поговоріть з нами, ми вас розуміємо!

Наша компанія чеська, але в команді також працюють фахівці, які володіють українською, російською, англійською мовами і довго живуть в Чехії. Ми дуже добре знаємо  ситуації, з якими ви стикаєтеся при пошуку роботи, ми розуміємо вас і можемо допомогти вам завдяки нашому досвіду, отриманому в Чехії. Ми можемо супроводжувати вас в адміністративні установи, до лікаря, допоможемо відкрити рахунок в банку в Чехії, супроводжувати вас до роботодавця, порекомендувати фахівця, до якого ви можете звернутися в разі виробничих і трудових питань.

Ми будемо супроводжувати вас протягом усього візового процесу і робочого періоду, підтримувати вас в період адаптації. Ви можете з впевненістю довіряти нам.

Довіра є основою

Наша надійність підтверджується відгуками ваших колег, які вже легально працюють і проживають в Чехії. Більше того, послугами з працевлаштування KASEA CZ вже скористалися понад 1500 осіб. Відгуки про нашу роботу можна знайти тут. Всі трудові договори укладаються безпосередньо з роботодавцем. Ми є  компанією з працевлаштування, яка може знайти вам роботодавця в Чехії і дати вам можливість вибрати. Ви будете перебувати в Чехії абсолютно легально з довгостроковою посвідкою на проживання з урахуванням всіх ваших можливостей і побажань, що гарантує вам надійне і впевнене перебування в країні.

Залишились у вас ще запитання? Контактуйте нас.